Kosten PCR-Test met Reisverklaring
☝Klik - Boek Vandaag je coronatest!☝

De volgende dag op reis met een PCR test met Reisverklaring in Hogeland

De volgende dag op reis met een PCR test met Reisverklaring in Hogeland

Als je wilt reizen moet je kunnen aantonen dat je gezond bent en met een PCR test met Reisverklaring in Hogeland of in de buurt reisverklaring Enschede, Mekkelholt, Twekkelerveld, Wooldrik, Losser, en Pathmos is dat zo gedaan. Deze test laat je uitvoeren bij een testcentrum in jouw omgeving en als het resultaat negatief is, wordt de Reisverklaring meegestuurd. Met die Reisverklaring mag je dan het vliegtuig in of de grens over en vertrekken naar het land van je bestemming. Timing is dan erg belangrijk, want in sommige landen mag er niet meer dan 72 uur zitten tussen het afnemen van de test en de tijd van je vertrek. Gelukkig is daar bij het boeken van een PCR test met Reisverklaring gemakkelijk rekening mee te houden. Boeken in Hogeland, Losser of Pathmos ⮞

Boek een PCR test met Reisverklaring in Hoogland

Je weet wanneer je gaat reizen en bij het PCR testcentrum kunnen ze je exact vertellen hoe lang het duurt voordat je de uitslag krijgt. Dat betekent dat je ook je test slim kunt inplannen. Je doet dat gemakkelijk online en kiest dan de datum en de tijd die voor jou het beste is. De tijd waarop je je uitslag en de Reisverklaring krijgt is afhankelijk van de tijd waarop je de test laat uitvoeren:

  • Wordt de test in de ochtend afgenomen, dan heb je de uitslag dezelfde avond.
  • Wordt de test in de middag afgenomen, dan heb je de uitslag de avond erna.

’s Avonds de resultaten, de volgende dag op reis

Is je PCR test met Reisverklaring in Hogeland negatief, dan krijg je de uitslag dus in de avond. De Reisverklaring wordt daar dan ook aan toegevoegd. Met deze Reisverklaring mag je het vliegtuig in, maar deze is niet onbeperkt geldig. Het is dus van groot belang dat je de dagen nadat je de resultaten ontvangen hebt direct reist. Dat is gemakkelijk in te plannen door de juiste tijd en de juiste datum te kiezen voor je test. Doe je dat goed, dan loopt alles op rolletjes en houdt niets je meer tegen om te vertrekken. Ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Hogeland.

Plan geen sneltest in

Vergeet niet om een standaard PCR test in te plannen als je een Reisverklaring wilt ontvangen en geen sneltest. Daar is een hele belangrijke reden voor. De sneltest wordt meestal toegepast bij mensen die al symptomen hebben en die dus veel ziektedeeltjes in hun lichaam hebben. Bij mensen zonder symptomen is een PCR test beter, want deze is in dat geval nauwkeuriger. Met een standaard coronatest kun je al zien of je het virus hebt opgelopen voordat je er zelf iets van merkt. Dit is dus een ideale test om te gebruiken om te reizen. Het kan de aanwezigheid van het virus al heel vroeg aantonen in het lichaam. Alle testlocaties in [prov] vind je in de regio’s Enschede, Mekkelholt en Losser.

Bij een positieve uitslag

Bij een reisverklaring is een negatieve uitslag nodig, maar wat als je een positieve uitslag krijgt? Dan ga je direct in quarantaine en zeg je je reisplannen af. De GGD neemt contact met je op en begeleidt je tot je weer beter bent.

Tarieven PCR sneltest met COVID reiscertificaat
☝Klik hierboven - Koop Vandaag je test!☝