Kosten PCR-Test met Reisverklaring
☝Klik - Boek Vandaag je coronatest!☝

De grens over? Doe een PCR test met Reisverklaring in Losser

De grens over? Doe een PCR test met Reisverklaring in Losser

Om te reizen moet je kunnen bewijzen dat je het Coronavirus niet hebt opgelopen en dat doe je door een PCR test met Reisverklaring in Losser uit te voeren. Zijn je testresultaten negatief, dan krijg je deze samen met de Reisverklaring opgestuurd en moet je op het vliegveld kunnen laten zien. Het is dus erg belangrijk dat je je PCR test op het juiste moment inplant. De tijd tussen het afnemen van de test en de reis mag vaak niet langer zijn dan 72 uur. Gelukkig is dat in Losser of in de buurt: Rossum, corona teststraten Mekkelholt, Zuid-Berghuizen, Wooldrik, en Oldenzaal niet moeilijk, want je maakt online gemakkelijk een afspraak op het moment dat jou het beste uitkomt. Vervolgens is het dan alleen nog wachten op je Reisverklaring en je kunt vertrekken. Bekijk ook in deze regio: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Losser.

Een PCR test met Reisverklaring in Losser boeken

Het boeken van je PCR test is erg gemakkelijk online. Je ziet dan direct welke plekken er nog beschikbaar zijn en je kiest zelf de beste optie uit. Het is dan wel belangrijk dat je er rekening mee houdt wanneer de resultaten worden opgestuurd. Laat je de test in de ochtend uitvoeren, dan krijg je ze dezelfde avond al en kun je dus de volgende dag reizen. Plan je een afspraak in de middag in, dan krijg je de resultaten de volgende dag in de avond en kun je dus pas een dag later reizen. Timing is essentieel.

Waarom geen sneltest?

Als je wilt weten of je corona hebt of niet, dan kun je een standaard PCR test laten doen of een PCR sneltest. In het laatste geval heb je de uitslag binnen 15 minuten al en dat is veel gemakkelijker plannen met je reis. De PCR sneltest wordt echter niet geaccepteerd en is de uitslag negatief dan krijg je daar dus ook geen Reisverklaring bij. De reden daarvoor is logisch. Een sneltest is aanzienlijk minder betrouwbaar bij mensen die nog geen symptomen ervaren. Een standaard PCR test toont al aan dat jij Corona hebt voordat je het zelf merkt en een sneltest is daar niet zo goed in. Het is dus niet meer dan logisch dat je om te reizen wel een standaard PCR test moet laten uitvoeren. Bekijk Antigeentest voor reizen in de locaties Rossum en Oldenzaal.

Hoe werkt een PCR test?

Het afnemen van de PCR test met Reisverklaring in Losser duurt niet langer dan 15 minuten. In veel gevallen sta je waarschijnlijk binnen 5 minuten alweer op straat in Losser. Met wattenstaafjes wordt er wat slijm uit je neus gehaald. Dit doet geen pijn, is zo klaar, maar kan wel vervelend voelen. Jouw monsters worden in het laboratorium vermenigvuldigd en dat met schommelende temperaturen. Na een bepaalde tijd kan daaraan worden afgelezen of het virus in je lichaam aanwezig is of niet. Afspraak inplannen in Losser of omgeving Oldenzaal, Mekkelholt!

De uitslag

Blijkt je test negatief, dan krijg je deze resultaten plus de Reisverklaring digitaal opgestuurd. Je mag dan de volgende dag in het vliegtuig stappen. Is de test positief, dan moet je naar huis en in quarantaine. De GGD neemt dan contact met je op om je verder te begeleiden tot je weer beter bent.

Tarieven PCR sneltest met COVID reiscertificaat
☝Klik hierboven - Koop Vandaag je test!☝