Kosten PCR-Test met Reisverklaring
☝Klik - Boek Vandaag je coronatest!☝

PCR test met Reisverklaring in Glanerbrug: dit moet je weten

PCR test met Reisverklaring in Glanerbrug: dit moet je weten

Wil je over de grens reizen dan moet je een PCR test met Reisverklaring in Glanerbrug en in de omgeving Wooldrik, reis certificaat Enschede, Mekkelholt, Pathmos, en Losser laten uitvoeren. Deze test boek je gemakkelijk online, op een tijdstip dat je uitkomt en een locatie bij je in de buurt. Als het resultaat negatief is, dan krijg je een Reisverklaring en mag je vertrekken. Als je zeker wilt weten dat je op het vliegveld niet wordt tegengehouden, zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden. De informatie hier komt dan vast erg goed van pas. Bekijk ook in ons werkgebied: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Glanerbrug.

Geldigheid PCR test met Reisverklaring in Glanerbrug

Is je test negatief, dan wordt de Reisverklaring samen met je officiële resultaten opgestuurd. Deze Reisverklaring is echter niet onbeperkt geldig. De regels verschillen per land, maar vaak mag er niet meer dan 72 uur zitten tussen het moment van de afname en je vertrek. Dat is een korte tijd, want de resultaten voor een standaard PCR test heb je soms de volgende dag pas. Bij het inplannen van je PCR test met Reisverklaring is het dus van groot belang dat je de juiste datum en tijdstip kiest. Gelukkig is het van tevoren dan al duidelijk wanneer je je resultaten ontvangt. Met die informatie wordt correct inplannen al een stuk gemakkelijker:

  • Wordt je PCR test met Reisverklaring in Glanerbrug in de ochtend afgenomen, dan worden je documenten dezelfde dag in de avond digitaal opgestuurd.
  • Laat je je PCR test in de middag uitvoeren, dan krijg je de resultaten de volgende dag in de avond.

Een PCR test en geen sneltest

Om te reizen is het ook belangrijk dat je de juiste soort PCR test uit laat voeren. Er is dan een standaard PCR test en een PCR sneltest. Met de laatste test heb je de uitslag al binnen een kwartier en dat is dus een stuk gemakkelijker plannen als je een reisdatum hebt gepikt. Toch krijg je bij de uitslag van een sneltest geen Reisverklaring en daar is een goede reden voor. Deze test is minder goed in het aantonen van het virus als er maar weinig virusdeeltjes in het lichaam aanwezig zijn. Om te reizen wil men zeker weten dat je geen Corona hebt, ook als je zelf geen symptomen ervaart. Een standaard PCR test geeft al een betrouwbare positieve uitslag bij de aanwezigheid van een minimaal aantal virusdeeltjes. Alle testlocaties in [prov] vind je in Mekkelholt, Enschede en Wooldrik.

Vergeet de terugreis niet

Vergeet ook niet te controleren wat je moet doen om Nederland weer binnen te mogen komen. Daarvoor zal je ook in het buitenland een PCR test moeten laten uitvoeren en deze op het vliegveld moeten laten zien. De regels momenteel zijn dat er niet meer dan 24 uur zit tussen de afname en de reis. Zit hier 24- tot 72 uur tussen, dan moet je ook de resultaten van een negatieve sneltest laten zien. Deze mogen dan ook weer niet meer dan 24 uur oud zijn. Boek vandaag, zelfde dag uitslag bij testlocatie Glanerbrug!

Reizen in deze tijd is lastig, maar als je rekening houdt met deze punten en alles slim plant, stap jij ook gewoon het vliegtuig in.

Tarieven PCR sneltest met COVID reiscertificaat
☝Klik hierboven - Koop Vandaag je test!☝