Kosten PCR-Test met Reisverklaring
☝Klik - Boek Vandaag je coronatest!☝

PCR test met Reisverklaring in Boekelo – 3 handige tips

PCR test met Reisverklaring in Boekelo – 3 handige tips

Om naar het buitenland te mogen reizen moet je een PCR test met Reisverklaring in Boekelo laten uitvoeren. Is de uitslag negatief, dan krijg je deze digitaal opgestuurd inclusief het document dat je mee moet nemen naar het vliegveld. Reizen in deze tijd is niet gemakkelijk, maar als je goed plant is het zeker niet onmogelijk. Er zijn een aantal zaken om rekening mee te houden en doe je dat goed, dan zal alles vast soepel verlopen. We hebben hier alvast wat handige tips voor je verzameld zodat je zonder stress en met alle juiste documenten op reis gaat.

Een PCR test met Reisverklaring in Boekelo en in de regio van Haaksbergen, Enschede, Mekkelholt, Pathmos, Twekkelerveld, Klein Driene, en Hengelo en geen sneltest

Als je een test gaat boeken bij je dichtstbijzijnde testcentrum, dan is het allereerst belangrijk dat je de juiste test kiest. Het lijkt aantrekkelijk om een sneltest te kiezen, want dan heb je de uitslag binnen een kwartier al. De sneltest is echter geen geldige test om mee te reizen en wordt op het vliegveld dan ook niet geaccepteerd. Dat komt doordat de PCR test nauwkeuriger is, vooral bij vroege besmettingen en een laag gehalte aan virusdeeltjes in het lichaam. Een standaard PCR test vertelt je al dat je ziek bent voordat je ziek bent. En dat is uiterst belangrijk bij internationaal reizen. Boek dus geen sneltest, maar een standaard PCR test met Reisverklaring zodat je zeker weet dat je kunt vertrekken. Boek vandaag uw afspraak bij testlocatie Boekelo.

Een goede timing is essentieel

De regels met betrekking tot de geldigheid van de Reisverklaring en de resultaten van de PCR test verschillen per land. Ga je bijvoorbeeld naar Frankrijk, dan mag er niet meer dan 72 uur zitten tussen het moment van de afname en je vertrek. Daarom is het van groot belang dat je de tijd van je PCR test met Reisverklaring in Boekelo erg goed inplant. En het goede nieuws is dat je dan al weet wanneer je de resultaten krijgt. Als je bijvoorbeeld in de ochtend getest wordt, dan heb je de resultaten dezelfde avond binnen. Kies je voor een afspraak in de middag, dan ontvang je ze de avond van de volgende dag. Door slim te kiezen boek je dus een tijd waarmee je je document de dag voordat je reist ontvangt en weet je zeker dat deze geldig is. Ook in de omgeving: Maak hier online afspraak Corona PCR-Test in Boekelo.

Vergeet de terugreis niet

Zit je tijd in het buitenland er op, dan moet je ook weer terug naar Nederland reizen. En ook dan krijg je weer te maken met regels, de Nederlandse dit keer. Momenteel moet je een negatief resultaat voor een PCR test kunnen laten zien met niet meer dan 24 uur verschil tussen de afname en boarding. Als hier 24 tot 72 uur tussen zit, moet je ook een sneltest kunnen laten zien met een negatief resultaat. Vind Coronatesten in de locaties Twekkelerveld, Klein Driene en Pathmos.

Al deze regels veranderen regelmatig, dus het is goed om het van tevoren te controleren en je reis zorgvuldig te plannen. Door ook je PCR testen op het juiste moment te laten uitvoeren, kan je weinig gebeuren en ga je veilig en met de juiste papieren op reis.

Tarieven PCR sneltest met COVID reiscertificaat
☝Klik hierboven - Koop Vandaag je test!☝